Toritapahtuma 2018

Mikkelin-Suomi Unkari seura torilla 4.8.2018

Eurooppa kuten myös Suomi on tänä kesänä saanut nauttia lämmöstä ja etenkin hellepäivistä joita on ollut jo yli 50. Yksi niistä päivistä myös siivitti meidän toritapahtumaa Mikkelin torilla.

Arskalta haettiin täyteen ahdettu peräkärry, jossa oli paljon Unkarin ja ystävyyskaupungin julisteita ja tietoutta. Makkara, jotka meidän oli jo tarkoitus torilla maistiaisina paistaa, ne paikalle hoiti Ari ja Eija.
Teltan pystytys hoidettiin nopeasti ja pannut laitettiin kuumaksi sekä makkarapalat sinne lämpimään.

Ihmisiä saatiin paikalle houkuteltua jopa välillä runsaasti ja sen puolen hoiti varastomestari Arska, vanhalla tottuneella asenteella. Meillä muilla mukana olioilla oli tarkoitus jututtaa ihmisiä ja antaa heille tietoutta omasta seurastamme sekä siinä samassa yhteydessä kertoa miten seuraamme voidaan liittyä. Minusta siinä onnistuttiin hyvin ja monelle paikalle käyneelle jäi hyvä maku, niin Tulisuudelma makkarasta, kuin meistä muista mukana olijoista.

Tänä kesänä ihmiset ovat olleet iloisia johtuen mukavasta, luetaan, sateettomasta kesäilmasta. Lauantaina mekin saimme tuon rentouden kokea. Toivotaan, että jäsenhankintakin onnistui makkaran maistiaisen myötä.
Tämä torireissu näytti sen, että seuramme tarvitsee näkyvyyttä Mikkelissä ja miksi emme jatkaisi tulevaisuudessa tällä ilmeellä torilla useamminkin.

Suomen ja Unkarin pienoisliput toripöydällä.

Yhdistyksen porukka poseeraamassa ennen varsinaista toimintaa. Heikki otti kuvan ja siksi ei kuvassa.

Tulisudelman palaset kuumenevat pannulla maistuviksi suupaloiksi.

Toiminta alkoi ja siinä Raili kertoo kysyjille yhdistyksestä ja toiminnasta

Arska tarjoilee maistiaisia ja toimii houkutuslintuna

Toriyleisö alkaa päästä Tulisuudelman makuun

Me muodostimme torille toisen herkkupisteen ja hyvin tuntuu maistuvan